Autopoets Service van Deutekom. Professioneel reinigen van uw voertuig. Als schoon écht schoon moet zijn!

Auto's

Wie echt van zijn/haar auto of motor houdt laat deze minimaal één keer per jaar uitgebreid opfrissen. Dit kan een goede wasbeurt met daarna een goede poetsbeurt zijn. Maar vergeet ook het interieur of de chromen onderdelen niet. Allemaal te veel moeite? Of misschien gewoonweg geen tijd? U kunt uw auto ook laten wassen door Autopoets Service van Deutekom. Onze professionele schoonmakers krijgen de moeilijkste klussen geklaard.

Bussen

Autopoets Service van Deutekom houdt zich onder andere bezig met het reinigen en poetsen van personenauto’s en bedrijfswagens. Bij ons kunt u ook uw bedrijfswagen of bus zowel van binnen als van buiten uitgebreid schoon laten maken en laten poetsen. Wij hebben alle materialen in huis om uw bus weer als ‘nieuw’ te maken. U kunt ervoor kiezen enkel het exterieur te laten schoonmaken en professioneel poetsen, of alleen het interieur te laten reinigen. Een complete behandeling van uw bus duurt hoogstens èèn dag. Een schone en glanzende bedrijfswagen is uw visitekaart naar uw klant toe. Bovendien draagt een schone omgeving bij aan uw humeur en werkplezier!

Camper en Caravan

Wat is er prettiger dan een stralende en frisse camper of caravan bij vertrek? Maar hoe compact een caravan of camper ook is, het professioneel reinigen en poetsen ervan is nog een hele klus. Het vraagt bovendien veel kennis en ervaring. Verkeerde middelen en werkwijzen (zoals een hogedrukspuit) hebben kortstondige resultaten en richten vaak onherstelbare schade aan, met hoge kosten van herstel. Neem daarom geen risico en kies voor Autopoets Service Van Deutekom. Dan heeft u altijd de garantie van een perfect en duurzaam eindresultaat. U verdient het, uw camper of caravan verdient het! En voor de prijs hoeft u het niet te laten.

Vaartuigen

Wie zijn boot of vaartuig laat wassen of oppoetsen bespaart in de eerste plaatst uiteraard veel tijd. Maar er zijn nog veel meer voordelen aan het uit handen geven hiervan. Zo wordt uw boot altijd krasvrij gewassen en hoeft u zich hierover dus geen zorgen te maken. Daarnaast kunnen wij uw vaartuig voorzien van een speciale reinigingsbehandelingen met hoogwaardige producten, beschermende waxlagen en kunnen we uw boot met professionele gereedschappen laten polijsten.